... Реколекційні науки в Дрогобицькій духовній семінарії [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< September 2017 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30  

Visits

 Погода в Україні
 
Реколекційні науки в Дрогобицькій духовній семінарії [ФОТО] PDF Print E-mail
Monday, 25 September 2017 08:50

alt22-24 вересня 2017 року у Дрогобицькій духовній семінарії відбулись реколекційні науки. Провідником у цій духовній мандрівці був о. Орест Фредина, який є парохом храму Різдва Пресвятої Богородиці Сихівського району міста Львова. Розпочав реколектант, нагадуючи, що реколекції - це час, коли ми йдемо на зустріч Богові, показуємо Йому власне серце, маємо прекрасну нагоду бути всі ці дні перед Його лицем і у світлі Христовому бачити свій гріх.

У своїх подальших науках лектор розповідав про важливість молитви у житті християнина, яка є найкращим способом здобути духовний спокій, а також про безліч чинників, які заважають нам її провадити. Одним із важливих моментів, на які вказав реколектант, це те, що у сучасному світі пропало почуття Господа Бога. Це зумовлено тим, що людина, ведучи споживацький спосіб життя, часто потрапляє у гріховний стан, який забирає від неї можливість бачити та чути Бога. А тому покликання священика - це привести людину до самого Господа Ісуса Христа. Наприкінці духовної подорожі о. Орест побажав семінаристам бути щирими християнами, які живуть у присутності воскреслого Христа, та ніколи не звертати з праведної стежки.

По завершенні реколекцій ректор семінарії о. Мирон Бендик подякував о. Оресту за те, що так духовно збагатив серце кожного семінариста і заклав у нього зерно мудрості, а також висловив сподівання про подальші з ним зустрічі.

Див.фоторепортаж: