... Презентація електронного видання творів Патріарха Йосипа (Сліпого) [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< November 2017 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 30      

Visits

 Погода в Україні
 
Презентація електронного видання творів Патріарха Йосипа (Сліпого) [ФОТО] PDF Print E-mail
Wednesday, 29 November 2017 21:52

alt29 листопада 2017 року в Дрогобицькій духовній семінарії відбулась презентація електронного видання творів Патріарха Йосипа (Сліпого). Представили видання о. Марко-Ярослав Семеген, голова Релігійного Товариства "Свята Софія" для українців-католиків в Римі , та о. Андрій Солецький, прес-секретар ТСС в Римі.

Першим до слова був запрошений о. Марко, який коротко розповів про постать Патріарха, здійснивши короткий історичний екскурс його непростого життя та наукового доробку. Опісля більш детально розповів про інтелектуальну спадщину Блаженнішого о. Андрій. Отець зазначив, що завдяки праці владики Івана Хоми, о. д-ра Івана Яцківа та о. д-ра Івана Музичка, які були найближчими співпрацівниками Патріарха Йосифа, вдалося зібрати безліч його наукових досліджень та публікацій воєдино. Це зібрання творів Патріарха було видано у 18-ти томах під назвою "Opera Omnia".

А відтак отці представили електронне видання, на якому у технічний спосіб в pdf форматі є доступним для сучасного читача всі видання "Opera Omnia" та журналу "Богослов'я", видані впродовж діяльності Українського католицького університету ім. Климента Папи в Римі. Приємним моментом для всіх семінаристів став подарунок отцями компакт-диску кожному з братів.

На завершення ректор семінарії о. д-р Мирон Бендик висловив щиру подяку гостям за цікаве представлення та подарунки, побажавши подальшого розвитку їхньому товариству.

Див.фоторепортаж: