... У семінарії пройшов інтелектуально-розважальний вечір [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< October 2018 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 27 28
29 30 31        

Visits

 Погода в Україні
 
У семінарії пройшов інтелектуально-розважальний вечір [ФОТО] PDF Print E-mail
Friday, 26 October 2018 15:11

alt25 жовтня 2018 року в актовому залі Дрогобицької духовної семінарії відбулись "Козацькі забави". За семінарійною традицією організаторами заходу були семінаристи другого курсу, які приготували цікаву програму. У дійстві взяли участь команди першого, третього, четвертого та шостого курсів.

Розпочався захід з молитви, яку очолив проректор з виховної частини о. Василь Чава. Відтак пролунав гімн України, після якого кожна з команд представила свою назву та бойовий девіз. Почесними суддями були о. Василь Чава, префекти семінарії о. Михайло Балко та бр. Богдан Хом'як. Саме дійство включало в себе три блоки:

1 - інтелектуальний, який містив питання з історії козацтва;
2 - силовий, що охоплював наступні конкурси: армреслінг, віджимання від підлоги, стрибки зі скакалкою, конкурс із яблуками, надуття кульки, годування наосліп, піднімання гирі;
3 - блок "Що? Де? Коли?", який складався з відео-запитань.

До останнього конкурсу було важко виявити лідера, адже всі курси показали достойну гру. Під час підрахунку результатів змагань кожна з команд виконала козацьку пісню. Переможцем "Козацьких забав" стали брати 4-го курсу, які набрали однакову кількість балів з братами 1-го курсу, але в додатковому конкурсі з набивання м'яча четвертокурсники були вправнішими. Бронзовими призерами змагань став 3-й курс, а замкнули четвірку кращих брати 6-го курсу.

На завершення кожна з команд привітала одне одну, а відтак всі разом заспівали улюблену пісню нашої семінарії "Шабелина". Сповнені незабутніх вражень та гарного настрою брати пішли на нічний спочинок.

Див.фоторепортаж: