... Владика Йосиф (Мілян) розповів семінаристам про діяльність Пасторально-міграційного відділу УГКЦ [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< February 2019 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Visits

 Погода в Україні
 
Владика Йосиф (Мілян) розповів семінаристам про діяльність Пасторально-міграційного відділу УГКЦ [ФОТО] PDF Print E-mail
Wednesday, 06 February 2019 16:54

alt5 лютого 2019 року до Дрогобицької духовної семінарії завітали співробітники Пасторально-міграційного відділу УГКЦ - владика Йосиф (Мілян) зі своїми помічниками. Зустріч, яка пройшла у невимушеній атмосфері, розпочалась зі спільної молитви, після чого ректор ДДС отець Мирон Бендик привітав владику з нагоди його прибуття.

Владика Йосиф наголосив на тому, що отець Мирон зробив немалий внесок у розвиток ПМВ, а зокрема на основі наукових доробок ректора було видано книгу про місійність. Тому з нагоди 10-ліття ПМВ УГКЦ владика Йосиф вручив отцю Мирону Бендику подячну грамоту, подарував Літургікон Петра Могили 1639 року та Реймське Євангеліє.

Опісля розпочалось саме представлення ПМВ, його структури та діяльності як в Україні так і поза її межами. Владика розповів про історію заснування та цілі, які поставлені перед ПМВ УГКЦ. Також єпископ запропонував семінаристам поїхати на навчання до Іспанії після завершення четвертого курсу семінарії. Владика Йосиф (Мілян) представив слухачам склад комісії ПМВ, троє з яких були присутніми на зустрічі, а саме: о. Роман Ільницький, о. Андрій Гах, о. Віталій Храбатин. Вони ознайомили братів зі структурою, діяльністю, географією, перспективами ПМВ та співпрацю з органами державної влади на локальному, регіональному та глобальному рівнях.

Після коротких, але насичених інформацією промов, семінаристи мали нагоду поставити запитання владиці Йосифу. Відтак о. Мирон Бендик подякував єпископу та працівникам ПМВ за змістовні і цікаві виступи та вручив владиці наукові доробки Дрогобицької духовної семінарії. Наприкінці браття заспівали гостям "Многоліття".

Див.фоторепортаж: