... «Козацькому роду нема переводу»
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< October 2021 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Visits

 Погода в Україні
 
«Козацькому роду нема переводу» PDF Print E-mail
Friday, 22 October 2021 15:57

kozatskomu rodu nema perevodu 2021 121 жовтня 2021 р. Б. після Вечірні у стінах актового залу Дрогобицької духовної семінарії відбулися «Козацькі забави». Цей пізнавально-розважальний вечір, який щороку приурочується святу Покрови Пресвятої Богородиці, традиційно організовують семінаристи-другокурсники, а беруть участь усі інші курси. Захід розпочався з молитви-благословення, яку очолив проректор з виховної частини о. Василь Чава.

Помолившись о. Василь представив отців-суддів на цьогорічних «Козацьких забавах»: духівник семінарії о. Михайло Коліщак, префекти о. Роман Копач, о Богдан Хом’як. Відтак після виконання Державного Гімну України ведучі ознайомили учасників з програмою дійства: інтелектуальна частина, яка показала як браття знають історію козацтва; наступна частина продемонструвала, що наші студенти далеко не слабаки; завершальна частина підтвердила, що семінаристи вміють розважатися. Під час свята звучав дзвінкий сміх та вдалі жарти. Звісно ж не обійшлося без української пісні.

По звершенні свята о. Василь радо привітав присутніх та вручив учасникам пам’ятні грамоти. За результатами усіх трьох частин перше місце почесно зайняла команда V-го курсу «Бандерівці». Настоятель виголосив слово подяки отцям, які поофірували свій час, братам ІІ-го курсу за те, що не занедбують традицій та змогли вміло підготувати це дійство.

На закінчення, всі, приклонивши коліна, помолилися давню християнську молитву «Під Твою милість…» у стіп Богоматері.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK:https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM:https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCE2OWYAwq2_W0juWK-EojIA