... Військовий капелан розповів шестикурсникам про своє служіння
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< October 2023 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Visits

 Погода в Україні
 
Військовий капелан розповів шестикурсникам про своє служіння PDF Print E-mail
Tuesday, 17 October 2023 16:20

kapelan v 202317 жовтня 2023 р. Б. у рамках курсу «Пастирська практика» семінаристи 6-го курсу мали нагоду поспілкуватися з отцем Тарасом Коцюбою – колишнім викладачем Дрогобицької духовної семінарії та досвідченим капеланом Української Греко-Католицької Церкви. Попри те, що, зазвичай, браття для цього відвідують місця відповідного душпастирства, аби краще відчути атмосферу, цього разу капелан завітав до семінарії.

Шестикурсники мали нагоду почерпнути з живого досвіду цього непростого, але надзвичайно потрібного, особливо з огляду на російську збройну агресію проти України, служіння. Варто зазначити, що о. Тарас як капелан уже від початку російської збройної агресії у 2014 р. здійснює своє священиче служіння серед захисників і захисниць нашої Батьківщини.
Військовий капелан поділився зі семінаристами власним досвідом капеланства, а також викликами, які ставлять сучасні реалії війни. Також він розповів про те, як оформлена капеланська служба відповідно до вимог українського законодавства та з якими труднощами і викликами стикається на перших етапах свого існування в нових реаліях. Отець Тарас заохочував семінаристів поповнювати ряди капеланів. Насамкінець брати подякували гостю за цікаве представлення та разом із ним та отцем Романом Андрійовським зробили спільну світлину.

 

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER:https://TWITTER.com/dds_ua