... Шестикурсники ДДС ознайомились з діяльністю куріальних структур
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< November 2023 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 30      

Visits

 Погода в Україні
 
Шестикурсники ДДС ознайомились з діяльністю куріальних структур PDF Print E-mail
Wednesday, 29 November 2023 21:12

kuria 202329 листопада 2023 року в рамках курсу «Пастирська практика» шестикурсники Дрогобицької духовної семінарії відвідали курію Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ. Під час візиту семінаристи ознайомились з особливостями функціонування єпархіальної канцелярії, церковного трибуналу та економічного відділу.

На початку братія зустрілася з о. Василем Демківим, нотарем курії, який детально розповів про особливості свого служіння, про те, що собою являє канцелярія, а також яким чином ведеться документообіг. Семінаристи ознайомилися також зі зразками бланків, печаток та іншими документами. Відтак семінаристи вирушили до архіву, де о. Петро Юрдига, архіваріус єпархії, представив структуру куріального архіву.
Опісля о. Петро Войтович розповів семінаристам про економічну частину курії. Наприкінці семінаристи також мали змогу побувати у приміщення церковного трибуналу, де їх радо зустріли судовий вікарій єпархії о. Віталій Лесняк та о. Олег Цимбалюк, суддя єпархії. Працівники трибуналу пояснили, у чому полягає їхнє служіння, які його нюанси, проблеми і особливості.
На завершення зустрічі о. Роман Андрійовський, проректо семінарії і викладач, подякував працівникам єпархіального управління за цікаву зустріч та гостинність.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER: https://TWITTER.com/dds_ua