... У семінарії відбулось свято Миколая [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< December 2019 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Visits

 Погода в Україні
 
У семінарії відбулось свято Миколая [ФОТО] PDF Print E-mail
Thursday, 19 December 2019 11:11

alt18 грудня, напередодні свята св. Миколая, архиєп. Мир Ликійських, чудотворця, у семінарійному храмі Дрогобицької духовної семінарії відбулась Велика Вечірня з Литією. Богослужінння очолив проректор з начальної частини о. Роман Андрійовський у співслужінні о. Романа Копача та о. д-на Богдана Хом’яка. По завершенні богослужіння відбулось святкове мирування.

Відтак в актовому залі семінарії о 20:00 розпочався гумористичний вечір, який кожного року згідно з традицією організовують брати III курсу. З цієї нагоди до семінарії завітали єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії владика Григорій (Комар), викладачі, працівники, випускники семінарії разом із членами своїх сімей, родичі та друзі студентів.

Після спільної короткої молитви, яку очолив владика Григорій, усі присутні затамували подих в очікуванні початку. Відтак на сцені глядачі мали можливість бачити сценки та насолоджуватись переглядом відеороликів, у яких семінаристи пародіювали викладачів, працівників та членів ректорату семінарії. Усі присутні в залі були вражені творчими, зокрема акторськими, здібностями семінаристів, які були вміло використані для того, щоб із добрим почуттям гумору підкреслити особливі риси своїх наставників. Наприкінці свята студенти запросили до актового залу св. Миколая, який приготував для викладачів та працівників семінарії цікаві й оригінальні подарунки.

Відтак до завершального слова було запрошено ректора семінарії о. Мирона Бендика, який висловив вдячність братам за неабиякі зусилля та працю для того, щоб організувати такий творчий вечір. Опісля всі семінаристи отримали чудові дарунки від св. Миколая. Вечір завершився, але він надовго залишиться в пам’яті організаторів та глядачів і буде тішити серця теплими спогадами.

Див.фоторепортаж: