... Семінаристи привітали своїх матерів
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< May 2011 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Visits

 Погода в Україні
 
Семінаристи привітали своїх матерів PDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011 15:02
Доброю традицією українського народу залишається те, що попри будь-які суспільно-політичні уклади та пріоритети незмінною опорою завжди залишається особа матері. Світ присвячує на її честь другу неділю травня. Семінарійна ж спільнота цьогоріч на тиждень продовжила радісну мить цього дійства: з огляду на особливу насиченість подіями минулого тижня (святкування ювілеїв владики Юліана та проща до Грушова) святкування Дня матері проходило в Дрогобицькій Духовній Семінарії 14 травня 2011 р.Б.
Задав перші акорди свята брат Тарас Гринаш, семінарист І курсу, привітавши дорогих матерів і всіх гостей свята піснею "Я стою". Опісля своїм талантом потішив зал брат VI курсу Іван Рубель, який розповів декілька гуморесок. Особливих музично-інструментальних нот до загальної гармонії свята  влив семінарійний гурт "Quo Vadis", що подарував матерям декілька  пісень зі  свого репертуару. Наступним дарунком в честь маминого свята стали професійно-витонченні здібності нашого гумориста, семінариста ІІІ курсу Тараса Плетені, гуморески якого резонували в залі веселим сміхом. Перли свого таланту подарували матерям брати І курсу -  Руслан Стецик та Микола Мисів, представивши інструментальне поєднання скрипки та фортепіано.  Черговими артистами, які викликали оплески та радощі залу, були брати ІІ курсу Олег Затварський і Андрій Кобільник, котрі представили гумористичну сценку "Куми". Після виступів матері та всі гості свята за допомогою слайд-шоу та сценічного дійства мали можливість познайомитися з цікавинками повсякденного життя семінаристів. Семінарійний октет "Крилос", своїми піснями оспівував небесну неньку Богородицю. До виступів і привітань семінаристів приєдналася і одна з запрошених гостей свята - співачка Оксана Винницька.
Виразом синівської вдячності та любові стали подаровані синами-семінаристами квіти для своїх матерів.  Закінчилося свято щирим молитовним взиванням Молебня до Пресвятої Богородиці в семінарійній каплиці.