... На Різдвяні свята с. Тарасівкy відвідав наш семінарист
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< February 2013 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Visits

 Погода в Україні
 
На Різдвяні свята с. Тарасівкy відвідав наш семінарист PDF Print E-mail
Friday, 08 February 2013 08:31

Святкування різдвяних свят Володимир Улян провів на місійних теренах України, а саме у Херсонській області селі Тарасівка Скадовського району. До місцевого пароха о. Миколи Тюрдя прибув 4 січня. Отець Микола гостинно прийняв його у свій дім. Напередодні свят допомагав отцеві у підготовці храму до Христового Різдва, а також допомагав по господарству.

Відвідуючи цю парафію уже четвертий рік поспіль, брат був приємно вражений. Тому, що основна частина парафії це молоді люди. У душпастирській праці отцеві допомагають дві вчительки молодших класів і працівник народного дому.

Вже третій рік від хати до хати ходить дитячий вертеп разом з дружиною священика і вчителями. Вперше цього року отці Скадовського району запровадили конкурс Різдвяних вертепів. Брата Володимира приємно здивувало, коли акторами вертепу бачив корейців і людей інших національностей. Ця невелика громада людей стане великою парафією. Це може статися скоро, якщо батьки не боронитимуть дітям приходити до церкви.

З піднесеним Різдвяним настроєм брат повернувся на захід України 11 січня.

Щиро вдячний ректорату за можливість поїхати на інші терени України і ознайомитися з душпастирськими потребами місцевих людей.