... Семінаристи розділили радість Христового Різдва з вірними м. Токмак [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< February 2018 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2 3 4
5 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Visits

 Погода в Україні
 
Семінаристи розділили радість Христового Різдва з вірними м. Токмак [ФОТО] PDF Print E-mail
Tuesday, 06 February 2018 18:11

altЦього року різдвяну звістку про народження Христа студенти Дрогобицької семінарії Владислав Стефанишин (VI курс) та Степан Фурів (II курс) розділили із вірними нашої Церкви на Сході України. Брати вирушили 3 січня на терени Донецького екзархату, а саме у м. Токмак Запорізької області, де вже п’ятий рік служить випускник нашої семінарії о. Тарас Буричко.

Невеликі парафії, які ще розвиваються, дуже радо і гостинно прийняли братів. Богослужіння розпочалися у п’ятницю Царськими Часами. У суботу брати та вірні м. Токмак молилися Літургію cв. Василія Великого, а ввечері Вечірню з Литією.

У неділю зранку відбулося Різдвяне богослужіння, на якому о. Тарас виголосив змістовну проповідь про значення свята Різдва Христового. Після Літургії вірні мали змогу подивитися вертеп у виконанні сусідньої парафії УГКЦ с. Снігурівка. Після того молодь парафії разом з братами завітали з колядою до місцевих вірних, а також до органів місцевого та районного самоврядування. Крім того брати відвідали з колядою дитячі притулки, один з яких є для осіб з особливими потребами. Різдвяні місії брати завершили у середу на свято первомученика Стефана, повернувшись увечері до своїх домівок.

Брати висловлюють щиру подяку владиці Григорію (Комару), а також ректорату Дрогобицької духовної семінарії за благословення і сприяння у цій місійній поїздці.

Див.фоторепортаж: