... У семінарії відбулись вибори управи Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці" [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< December 2018 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Visits

 Погода в Україні
 
У семінарії відбулись вибори управи Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці" [ФОТО] PDF Print E-mail
Saturday, 15 December 2018 11:59

alt14 грудня 2018 року в Дрогобицькій духовній семінарії відбулись звітно-виборчі збори Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці". Перед засіданням було відслужено молебень до Пресвятої Богородиці, який очолив духівник братства владика Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні префекта семінарії о. Михайла Балка. По завершенні молитви братчики перейшли в актовий зал, щоб проаналізувати і підвести підсумки діяльності Братства протягом цілого року, а також вибрати нову управу.

Першим виступив голова Братства бр. Євген Карпінець (6 курс), який подав результати діяльності Братства за цей рік, та подякував братчикам за ревне та старанне служіння. До слова були запрошені заступник голови, секретар, скарбник і відповідальний за місії, кожен з яких представив становище справ у своїй ділянці роботи.

Відтак розпочались вибори нової управи. Голосування було проведено шляхом підняття рук. Очолив вибори за традицією Братства найстарший братчик семінарії - бр. Василь Салій (6 курс). Участь у виборах мали право брати лише діючі члени Братства. За підсумками голосування головою Братства було обрано бр. Тараса Фаля (4 курс). Заступником став бр. Ярослав Мисак (3 курс), секретарем - бр. Святослав Радик (2 курс). Скарбником - бр. Андрій Петришин (5 курс). Відповідальним за місії залишився бр. Олег Бережанський (3 курс). А відповідальним за капличку Братства став новопострижений бр. Василь Коваль (2 курс).

Після завершення виборів владика Григорій благословив нових членів управи і побажав їм активного і жертовного служіння.

Див.фоторепортаж: