... «Христос Воскрес» пролунало в Чорноморську з уст наших місіонерів
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< May 2021 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Visits

 Погода в Україні
 
«Христос Воскрес» пролунало в Чорноморську з уст наших місіонерів PDF Print E-mail
Tuesday, 18 May 2021 16:40

chornomorsk-2021В період з 29 квітня по 03 травня 2021 року Божого семінаристи Дрогобицької духовної семінарії Радик Святослав Курило Мар’ян та Мацібора Юрій відвідали місійні терени Одеського екзархату в місті Чорноморськ. Братів радо зустрів о. Григорій Джала, який наданий час є адміністратором цієї парафії.

29 квітня ввечері у храмі Св. Пророка Іллі, де моляться вірні нашої церкви розпочалися страсні богослужіння з Утренні Страстей. Зранку 30 квітня вірні продовжили цикл страсних богослужіння, а саме Царські Часи та Вечірня з виставлянням Плащаниці. Ввечері цього ж дня відбулася Єрусалимська Утреня. У суботу 1 травня зранку відбулася Вечірня з Літургією Івана Золотоустого. У неділю 2 травня у величне свято Воскресіння Христового святкові богослужіння розпочалися о 05:00. Спільнота молилася Надгробне, Воскресну Утреня та Святкові Літургій яких було дві. У понеділок 3 травня брати разом з о. Григорієм Джалою побували у гостях в преосвященного владики Михайла Бубнія, який надзвичайно був радий із місійного духа, що віє в нашій ДДС та кличе семінаристів на сліжіння. Владика Михайло охоче розповів про місійне життя екзархату та поділився своїм неперемічним досвідом. 

Протягом цих днів брати мали можливість ознайомитися з визначними пам’ятками славних міст Одеса та Чорноморськ. Також брати у вільний час спілкувалися з парафіянами. В свою чергу парафіяни з радістю ділилися з братами історіями своїх сімей. Брати отримали колосальний досвід місійного служіння, адже о. Григорій Джала належить до місійного згромадження Апостола Андрія Первозванного, яке знаходиться у м. Івано-Франківську.

Брати висловлюють щиру подяку владиці Григорію (Комару), духівнику братства «Введення в Храм Пресвятої Богородиці», ректорату ДДС за таку чудову можливість відвідати місійні терени Південної України. А особлива дяка та найкращі слова побажання отцю Григорію Джалі за цей незабутній прийом та щире серце, а усім парафіянам за спільні молитви, що були піднесені до ГНІХ.

Підписуйтесь ✅ і слідкуйте за фото- і відео-матеріалами тут: