... Випускники Дрогобицької семінарії отримали дипломи [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< June 2011 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Visits

 Погода в Україні
 
Випускники Дрогобицької семінарії отримали дипломи [ФОТО] PDF Print E-mail
Friday, 17 June 2011 15:06

Випускники Дрогогобицької Духовної семінарії з рідними17 червня 2011. р.Б. в Дрогобицькій Духовній Семінарії відбулися урочистості з нагоди закінчення навчання. В рамках цих святкувань Архиєрейську Божественну Літургію відслужив преосвященний владика Ярослав (Приріз), коад'ютор Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ, у співслужінні ректорату та викладачів. У літургії взяли участь випускники семінарії разом зі своїми батьками та знайомими. Преосвященний владика вручив дипломи випускникам, яких цього року було 16. Отець Мирон Бендик, ректор семінарії, сердечно подякував владиці за постійну опіку над семінарією та побажав випускникам успішного служіння на користь Церкви.

У своїй проповіді під час Божественної Літургії владика Ярослав, звертаючись до випускників, зокрема, сказав: "Дорогі браття, сьогодні ви – випускники Дрогобицької духовної семінарії. Тут впродовж шести років ви пізнавали глибини Божої Премудрості. За ці роки навчання вона стала для вас alma mater – матір’ю-вихователькою. Ви, ж як добрі її сини, завжди у молитві та з пошаною згадуйте про роки проведені у батьківському домі. Не забувайте своїх вчителів і наставників, які так багато зробили для того, щоб ви могли стали добрими і святими священиками та отримали все те, що є необхідне для успішного пастирського служіння".
У рамках урочистостей владика Ярослав (Приріз) висловив щиру вдячність хору "Оранта" Дрогобицької Духовної Семінарії за гідне представлення Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ в екуменічному фестивалі європейських хорів «Культура та Духовність – багатство Європи» (Трускавець, 28 та 29 травня 2011), а також вручив благословенні грамоти від владики Юліана (Вороновського), правлячого єпископа Самбірсько-Дрогобицького,  для дирегента хору о. Андрія Буня, солістки Ірини Кліш (доцента кафедри народних музичних інструментів і вокалу ДДПУ ім. І Франка), концертмейстра Олександри Німилович (доцента кафедри музикознавства та фортепіано ДДПУ ім. І Франка) та Оксани Максимової (заслуженої артистки естрадного мистецтва України і старшому викладачу-методисту Дрогобицького Державного музичного училища ім. В. Барвінського), побажавши їм плідної праці задля розвитку духовної музики та співу.