... Різдвяні місії завтрашніх випускників семінарії у Донецьку
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< січня 2013 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 30 31      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Різдвяні місії завтрашніх випускників семінарії у Донецьку PDF Друкувати Електронна адреса
Вівторок, 29 січня 2013 08:08

В часі цьогорічних різдвяних свят шестикурсники Іван Герасимлюк і Тарас Зубко здійснювали своє місійне служіння на теренах Донецько-Харківського екзархату. Радість величного таїнства Боговоплочення братчики розділили спільно з вірними парафії Зіслання Святого Духа, яка знаходиться в м. Донецьку. Своє священиче служіння тут звершує отець Ростислав Муховський (парох громади) та випускник нашої семінарії отець Сергій Паламарчук (сотрудник).

Протягом недовгого часу своїх відвідин, браття все ж здобули незамінний у своєму житті досвід, тому з захопленням розповідають про тепле і щире середовище свого перебування. Весь цей різдвяний період, вони збагачувалися в атмосфері молитовного правила, яке поступово відкривало їм настрій і дух спільноти та дозволяло й самим якнайглибше інтегруватися в лоно громади.
7 січня по завершені святкової Утрені та Божественної Літургії найменші парафіяни громади привітали присутніх із торжественним празником Різдва Христового. А своєю колядою і віншуваннями ці маленькі проповідники Новонародженного пробудили не одну душу, яка очікувала на прихід Месії у своє життя. В цей таки день семінаристи спільно з парафіяльною молоддю, подібно ангелам, які возносили свій гімн прослави над Вифлеємом, сповіщали прихід Христа серед духовенства та монашества м. Донецька.  
Брати щиро вдячні отцям та вірним парафії Зіслання Святого Духа та бажають їм, щоб новонароджений Христос щедро обдаровував їх миром, любов'ю та злагодою. Також браття висловлюють свою подяку ректорату Дрогобицької Духовної Семінарії за надану можливість здобувати досвід спілкування з людьми на різних теренах України.