... Йорданські місії на Кіровоградщині [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2017 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Йорданські місії на Кіровоградщині [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 09 лютого 2017 15:52

altЗ 17 по 24 січня брат Микола Германович мав змогу побувати із йорданською місією в селах Роздолля та Червоновершка, що на Кіровоградщині. Дані села розміщуються в серці України і славляться мальовничістю краєвидів як влітку, так і взимку. Брата Миколу щиро зустрів отець Ярослав Волосецький, який є випускником Тернопільської вищої духовної семінарії ім. патр. Йосифа Сліпого.

Варто зазначити, що це вже друга поїздка семінаристів ДДС до о. Ярослава в цьому році. На різдвяних місіях на цих теренах побували брати Іван Ільницький та Іван Рожак. В навечір’я Богоявлення ГНІХ брат Микола з родиною отця мали святкову вечерю, де взаємно ділились радістю цього величного празника. Наступного дня у вищезгаданих селах були відслужені Божественна Літургія та Чин Великого Йорданського водосвяття. Також в цей день відвідали хутір Степове, де люди нетерпляче чекали на освячення води. В даній місцевості є популярними йорданські купання, а тому були відвідані та освячені молитвою декілька ополонок. Надалі, протягом п’яти днів, отець із братом відвідували домівки мирян, окроплюючи їх свяченою водою.

Брати висловлюють щиру подяку семінарійному Братству «Введення в храм пресвятої Богородиці», владиці Григорію (Комару) та ректорату Дрогобицької духовної семінарії, що надають можливість брати участь у місійних поїздках.

Див.фоторепортаж: