... Семінаристи розділили радість Воскресіння з жителями смт. Антонівка та Зеленівка [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2017 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінаристи розділили радість Воскресіння з жителями смт. Антонівка та Зеленівка [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 04 травня 2017 12:11

altНа Великодні свята брати Роман Садовий (6 курс) та Іван Гавриляк (3 курс) мали нагоду відвідати місійні терени на півдні України, а саме смт. Антонівка та смт. Зеленівка Одеського екзархату. Ці дві парафії вже протягом дванадцяти років обслуговує отець Ігор Макар.

Брати вирушили зі Львова у Страсний вівторок. Подорож тривала протягом доби. По прибутті на місце призначення братію радісно зустрів отець з родиною. Наступного дня, у Страсну середу, семінаристи допомагали монтувати освітлення навколо храму. У Великий четвер була відправлена Утреня Страстей Господніх на обидвох парафіях. У Страсну п'ятницю отець з братами відслужили Вечірню з виставленням Плащаниці та Єрусалимську Утреню у смт. Антонівка, після чого вирушили молитися у смт. Зеленівка.

У Страсну суботу, зранку, було відслужено Вечірню з Літургією св. Василія Великого. Опісля молитви брати допомагали отцю приготовляти храми до Пасхальних богослужінь. Ввечері о 23:45 у с. Антонівка розпочалося Надгробне, по завершенні якого були відслужені Воскресна Утреня та Божественна Літургія, а також освячення пасок. Брати були приємно здивовані тим, що кількість парафіян сягала понад 250 осіб. У Світлий понеділок було відслужено св. Літургії на обидвох парафіях, а також брати провели коротку доповідь, присвячену 125-літтю з дня народження Патріарха Йосипа Сліпого. Наступного дня братія вирушила додому з приємними враженнями та святковим настроєм.

Брати висловлюють щиру подяку Братству « Введення в храм Пресвятої Богородиці» та ректору ДДС за надану можливість відвідати місійні терени України.

Див.фоторепортаж: