... Місійне служіння семінаристів на Одещині
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Місійне служіння семінаристів на Одещині PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 15 лютого 2018 11:10

Під час різдвяних вакацій брати III курсу Ігор Котенко, Роман Крайчик та Олег Шагала відвідали парафії м. Южного, с. Нові Біляри та с. Сичавки, що на Одещині. Прийняли місіонерів о. Василь Колодчин та випускник нашої семінарії о. Петро Маковецький.

За час різдвяних місій брати мали змогу духовно та інтелектуально збагатитися, спілкуватися та ділитися радісною новиною Христового народження з парафіянами. Вподовж місій брати своїм співом супроводжували богослужіння. Особливістю цих місій став різдвяний концерт, який відбувався на парафії в м. Южному, де брати взяли активну участь. Радісну вістку, що «Бог предвічний народився» брати понесли у домівки парафіян, які гостинно їх приймали. Час, проведений на різдвяних місіях, – це величезний досвід, який дуже потрібний для подальшого служіння. В цьому місці брати відчули справжню любов, щедрість і доброзичливість як з боку священнослужителів, так і з боку їхніх вірних.

Семінаристи висловлюють щиру подяку о. Василю Колодчину, о. Петру Маковецькому за їхній добрий приклад служіння, що виявляється у щорічному зростанні парафіян та активній діяльності на парафії та за її межами. Також брати висловлюють щиру подяку братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці» за надану можливість здійснити цю різдвяну подорож.