... Дрогобицькі семінаристи колядували у м. Роздільна [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2019 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Дрогобицькі семінаристи колядували у м. Роздільна [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 07 лютого 2019 15:10

altЗ 5 по 10 січня 2019 року семінаристи Дрогобицької духовної семінарії Радик Святослав (II курс ) та Шпак Тарас (VI курс ) побували на місійних теренах в м. Роздільна Одеського екзархату, де близько 12-ти років душпастирює о. Святослав Кирик. Прибувши до місця призначення, братію на місцевому вокзалі зустрів о. Святослав, який є випускником Івано-Франківської духовної семінарії, а також адміністратором місцевого храму св. влкмч. побідоносця і чудотворця Юрія.

Відпочивши після довгої дороги, брати почали допомагати отцю у підготовці до Різдвяних свят. 6 січня братія своїм співом супроводжувала Божественну Літургію Йоана Золотоустого. Наступного дня, на празник Різдва Христового, була відслужена Утреня та Святкова Літургія св. Василія Великого. Опісля брати мали змогу познайомитись з місцевими римо-католицькими отцями Емільяном та Вітольдом. На празник Собору Пресвятої Богородиці семінаристи разом з о. Святославом та його сім'єю відвідували парафіян, прославляючи народженого Христа колядками і віншуванням.

Повернувшись додому, брати-семінаристи ще довгий час залишались під чудовими враженнями від пережитого. Вони заносять щирі слова подяки о.Святославу та його сім’ї за теплий прийом та неоціненну практику служіння на місійних теренах, якою отець поділився. Щира подяку ректорату ДДС та владиці Григорію (Комару) за надану можливість поїхати на ці Різдвяні місії.

Див.фоторепортаж: