... Місійна поїздка до Луцького екзархату [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< січня 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Місійна поїздка до Луцького екзархату [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 18 січня 2020 19:39

altЗ 5 по 10 січня 2020 року семінаристи Іван Рожак (IV курс) та Михайло Бонк (ІІІ курс) побували на місійних теренах Луцького екзархату. Браття допомагали у підготуванні до величного свята Різдва Христового випускнику нашої семінарії о. Володимиру Уляну, який обслуговує парафії у смт. Стара Вижівка та м. Любомль. 5 січня семінаристи прибули до м. Ковеля, де їх привітно зустрів о. Володимир. Опісля брати поїхали до помешкання отця у Стару Вижівку. Наступного дня 6 січня, в день Навечір’я Різдва Христового, була відслужена Вечірня з Літургією св. Василія Великого.

По завершенні богослужінь семінаристи взяли участь в благодійній акції, організатором якої був о. Володимир. Акція полягала у відвідинах самотніх людей похилого віку та частуванні їх продовольчими продуктами. До акції також активно долучилися парафіяни, для яких душпастирює о. Володимир. Наприкінці дня о 23:00 було відслужено Велике повечір’я з Литією, а опівночі розпочалася Святкова Різдвяна Літургія.

7 січня, на празник Різдва Христового, отець із семінаристами поїхали до м. Любомль (відстань від Старої Вижівки до Любомля становить близько 90 км.), де зранку відслужили Святкову Літургію. Впродовж свого місійного служіння семінаристи допомагали отцю супроводжувати богослужіння Різдвяними піснеспівам, а також з парафіянами радували Різдвяною колядою кожну оселю Старої Вижівки. 10 січня семінаристи завершили свої місії, повернувшися до своїх домівок.

Брати висловлюють щиру вдячність о. Володимиру, його сім`ї, парафіянам за гостинність та теплий прийом. Також семінаристи дякують ректорату семінарії та духівнику Братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці» владиці Григорію (Комару) за сприяння в місійній поїздці.

Див.фоторепортаж: