... Проректор з навчання ДДС взяв участь у засіданні робочої групи Патріаршої Комісії у справах духовенства УГКЦ
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< грудня 2014 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Проректор з навчання ДДС взяв участь у засіданні робочої групи Патріаршої Комісії у справах духовенства УГКЦ PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 05 грудня 2014 19:07

5 грудня 2014 р.Б. у приміщенні Львівської духовної семінарії відбулося засідання робочої групи Патріаршої Комісії у справах духовенства УГКЦ. Згідно з планом роботи, затвердженим під час пленарного засідання комісії у травні цього року у Зарваниці, відповідальні за навчальну частину семінарій УГКЦ в Україні зустрілися, щоб визначити актуальний стан реалізації затвердженої Синодом єпископів УГКЦ навчальної програми.

Впродовж конструктивної праці представники Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, Львівської духовної семінарії Святого Духа, Івано-франківської духовної семінарії імені святого священомученика Йосафата, Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого та Дрогобицької духовної семінарії блаженних священномучеників Северина, Якима і Віталія під керівництвом Голови робочої групи – о. Олександра-Левицького, Ректора Івано-Франківської духовної академії, також обговорили пропозиції щодо узгодження існуючих розбіжностей у семінарійних навчальних програмах та щодо приведення їх у відповідність з сучасними викликами. Учасники засідання також схвалили важливу студентську ініціативу Київської семінарії провести наступного року у м. Києві міжсемінарійну студентську конференцію, констатувавши, що вона внесе важливий вклад у покращення співпраці між семінаріями УГКЦ та сприятиме зростанню освітнього рівня.