... Паломництво до Нерукотворного образу Ісуса Христа [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2015 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 5 6 7
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Паломництво до Нерукотворного образу Ісуса Христа [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Неділя, 08 лютого 2015 11:23

alt7 лютого 2015 року семінарійна спільнота, на чолі з префектом семінарії о. Василем Вербіцьким, здійснила поїздку до Львова. Метою подорожі було поклоніння перед Нерукотворним образом Ісуса Христа - унікальною реліквією, привезеною з Ватикану, яка сьогодні перебуває в Архикатедральному соборі Святого Юра.

Церква святого Юра зустріла братів багатометровими чергами бажаючих вшанувати святиню. Люди з усієї України приїжджають у Львів, щоби скласти свої молитви перед ликом Христовим. Востаннє Апостольську Столицю реліквія покидала сто років тому, а Східну Європу вона відвідує вперше. У Церкві цей образ відомий також як Спас Нерукотворний, Святий Лик, Зображення з Едесси або Мандиліон, що в перекладі означає «обрус».

У церкві св. Юра братія помолилась Божественну Літургію, яку своїм співом супроводжував семінарійний октет. Брати також прислуговували у святилищі і біля Нерукотворного образу. Після Літургії відбулась молитва за Україну.

Опісля семінаристи відвідали ще кілька відомих храмів Львова, зокрема монастир святого Архистратига Михаїла, Латинський катедральний собор Успіня Пресвятої Діви Марії, Вірменський собор і Переображенську церкву.

Див.фоторепортаж: