... Приїзд блаженнішого Святослава (Шевчука) до Дрогобича з нагоди 30-ліття Самбірсько-Дрогобицької єпархії
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< червня 2023 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Приїзд блаженнішого Святослава (Шевчука) до Дрогобича з нагоди 30-ліття Самбірсько-Дрогобицької єпархії PDF Друкувати Електронна адреса
Понеділок, 05 червня 2023 20:26

pryyizd blazhennishoho svyatoslava shevchuka do drohobycha z nahody 30 littya sambirsʹko drohobytsʹkoyi yeparkhiyi 20235 червня 2023 р. Б. на подвір'ї катедрального храму Пресвятої Трійці була відслужена Архиєрейська Свята Літургія, очолювана блаженнішим патріархом Святославом (Шевчуком), у співслужінні з численним духовенством різних єпархій УГКЦ. Дійство відбулося з нагоди святкування 30-ліття Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Спільнота ДДС всіляко посприяла підготовці та проведенню величного свята.

Блаженніший Святослав у своїй проповіді, зокрема, сказав: "Сьогодні ми святкуємо 30-ліття створення нової єпархії на матірних землях нашої Церкви і дякуємо за перші три десятиліття плодів Святого Духа, які Господь вилив на народ через цю єпархію. Бог воскресив нашу Церкву, вивів з часів підпілля та зволив Святим Духом творити нові єпархії, щоб, можливо, тепер Церква стала ядром боротьби проти російського завойовника. Сьогодні Україна стала у центрі уваги цілого світу, тому ми повинні вчитися широко закидати сіті євангелізації, бо через нас Господь хоче сьогодні уловити всю вселенну, як співається у тропарі Зіслання Святого Духа. Від нас чекають відповіді на складне питання: як бути християнином у часі війни. Нехай Дух Святий допоможе нам відповісти на ці складні питання, оскільки саме Він є запорукою невмирущості та сили українського духу".

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER:https://TWITTER.com/dds_ua