... З вітаннями для матері
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2010 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
З вітаннями для матері PDF Друкувати Електронна адреса
Вівторок, 11 травня 2010 13:44

Останніми роками остаточно закріпилася у нашому народі прекрасна традиція присвячувати другу неділю травня Дню матері. Не є винятком і Дрогобицької Духовна Семінарія. Цього року вони продовжили традицію вітати своїх матерів у стінах семінарії власними творчими доробками. Напередодні, у Суботу 8 травня, День матері завітав і у семінарійні стіни.

 Брати – семінаристи щиро вітали своїх матерів, які були запрошені на свято і приготували для них цікаву святкову програму виступу. У святі, зокрема, представили свої таланти семінарійні віртуози пісні та слова. Концертна програма була розпочата вступним словом нашого вже давно незмінного ведучого Дмитра Сенейка. Як і на кожному святі свій талант представив і семінарійний гурт ”Quo Vadis ”, який вже не перший рік своїми старими та новими піснями щиро вітає найрідніших їм людей. Гумористи Тарас Плетеня та Іван Рубель веселими гуморесками дарували матерям момент радості та усмішку. Родзинками концертної програми став дебют акапельного квінтету «Шпіваки», які в своїй оригінальній обробці виконали українські пісні, а також всіх приємно вразив дует у складі Петра Маковецького та Миколи Витівського, які на акустичних гітарах вітали матерів чудовим інструментальним пупорі. А юний поет, семінарист 1 курсу Андрій Лінинський, присвятив матерям власного вірша. Наприкінці святкової програми брати подарували своїм матерям, а також працівницям семінарії, троянди.

Після закінчення музичної програми в семінарійній каплиці відбувся подячний молебень до Пресвятої Богородиці, по закінченні якого до гостей свята, яких налічувалося більше 50 осіб, з привітальним словом, звернувся проректор семінарії о. Григорій Комар, ще раз наголосивши на важливості материнського покликання. Закінчилося святкове дійство приємними враженнями і солодким столом.