... У Малій семінарії завершився черговий навчальний рік
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< червня 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У Малій семінарії завершився черговий навчальний рік PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 04 червня 2022 09:06

mala seminariya zavershennya roku 20223 червня 2022 року Божого завершився черговий навчальний рік у Малій семінарії, яка функціонує при Дрогобицькій духовній семінарії. Підсумком цього семестру стало демонстрування знань, які юнаки отримали протягом півріччя. Цей день був по-особливому трепетний для юнаків, які провчилися 3 роки і стали випускниками Малої семінарії.

Після перевірки знань випускників чекала приємна та піднесена мить – вручення свідоцтв про закінчення перших підготовчих курсів. Урочистий процес розпочався із привітального слова проректора з навчальної частини отця-доктора Романа Андрійовського, який щиро поздоровив наших випускників із завершенням плідної праці, адже більшість підлітків отримали високі бали. Також не оминув подячним словом проректор і «старших» братів-семінаристів, які здійснювали свої виклади, ділилися своїм досвідом, а окрім цього й допомагали хлопцям утвердитися у їхньому покликанні і більше познайомитися із цікавим життям семінариста. Опісля о. Роман кожному особисто вручив диплом, а також пам’ятний дарунок – альбом про історію та діяльність нашої семінарії. Фінальним акордом стала спільна фотографія отця, братів-викладачів із випускниками та спільна молитва.

Нагадуємо, що Мала семінарія та Підготовчі курси діють при Дрогобицькій духовній семінарії. Малі семінаристи - юнаки шкільного віку (7-10 класи), котрі бажають краще пізнати основи християнської віри та церковного вчення. Це допомагає їм розпізнати своє покликання та в майбутньому, можливо, вступити до Великої семінарії. Щоп'ятниці з 15.30 заняття з ними проводять семінаристи старших курсів Великої семінарії. Навчання - безкоштовне.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут: