... Розпочалося навчання у Малій семінарії та на Підготовчому курсі
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< вересня 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Розпочалося навчання у Малій семінарії та на Підготовчому курсі PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 09 вересня 2022 19:30

pochatkovi kursy dds 2022

Традиційно, починаючи з перших днів вересня, щопʼятниці Дрогобицька духовна семінарія збирає у своїх стінах юнаків, які бажають в майбутньому стати семінаристами чи просто хочуть краще ознайомитись з церковним життям. Так 9 вересня 2022 року Божого розпочалося навчання у Малій семінарії та на підготовчому курсі, що функціонує при Дрогобицькій духовній семінарії.

Вступне слово мав префект семінарії о. Богдан Хом'як, в якому дав певні настанови юнакам щодо цьогорічного навчання. Побажав інтелектуального та духовного зростання впродовж спільного проведення підготовчого курсу. Відразу ж відбулися перші уроки, які провели о. Богдан Хом'як та п. Ігор Бриндак, викладач ДДС. Цьогоріч зголосилося десять юнаків. Хлопці матимуть можливість поглибити свої знання про Святе Письмо, Катехизм, Літургіку, історію Церкви. Навчання відбуватиметься щоп'ятниці після обіду.

Окрім підготовчих курсів розпочалося навчання й у Малій семінарії, де викладачами є семінаристи старших курсів. Юнаки 8-11 класів, познайомившись один з одним та зі своїми викладачами, перейшли до перших уроків. Семінарист V курсу Дмитро Голик особливо привітав хлопців, що тільки-но вступили на перший курс. Щоп'ятниці їх чекатимуть три уроки по 45 хвилин, що допоможе їм утвердитися у своєму християнському житті та полегшить їх можливий вступ до Дрогобицької духовної семінарії.

Нагадуємо, що навчання на Підготовчих курсах і у Малій семінарії є безкоштовним. До сформованих груп ще можна приєднуватися.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK:https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM:https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCE2OWYAwq2_W0juWK-EojIA