... Дрогобицькі семінаристи побували на місійних теренах Донецького екзархату [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Дрогобицькі семінаристи побували на місійних теренах Донецького екзархату [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 02 лютого 2018 10:48

alt3 січня 2018 року семінаристи ДДС Рожак Іван (2 курс) та Мисів Володимир (2 курс) вирушили на різдвяні місії у Донецький екзархат до о. Тараса Зубка, випускника нашої семінарії. Прибули брати до Мелітополя в четвер 4 січня. Опісля вирушили до с. Орлове, у якому душпастирює о. Тарас. По прибутті на парафію, вони познайомилися з сім’єю отця: їмостю Катериною, дочкою Даринкою і сином Глібом.

Вихованці Дрогобицької семінарії в різний спосіб служили під час своїх місій. В першу чергу допомагали провадити різдвяні богослужіння, супроводжуючи їх співом, а також допомагали отцю в домашніх справах. В перші два дні (5 і 6 січня) по завершенні Літургії брати разом з отцем мали зустрічі з місцевими дітьми, з якими спілкувались і колядували. Ввечері 6 січня брати з сім’єю о. Тараса молитовно приступили до святої трапези. В день Різдва Христового урочисті богослужіння відбулися на двох парафіях у с. Орлове і с. Промінь. По обіді отець з братами та місцевими дітьми ходили від хати до хати з Різдвяною колядою. Наступного дня до церкви приїхали волонтери, які показали людям Різдвяний вертеп. Після цього семінаристи вирушили додому з гарним святковим настроєм.

Брати висловлюють щиру подяку Братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці» і Дрогобицькій духовній семінарії за можливість послужити греко-католицьким вірним на Сході України.

Див.фоторепортаж: