... Місійна поїздка на території Донецького екзархату [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2019 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Місійна поїздка на території Донецького екзархату [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 22 травня 2019 16:49

altВпродовж пасхальних свят брати-семінаристи Полиняк Андрій (V курс) та Олег Войцеховський (IV курс) перебували на парафіях Донецького екзархату УГКЦ у селах Орлове та Промінь. На даних парафіях пастирське служіння звершує о. Тарас Зубко, випускник Дрогобицької духовної семінарії. У Великий вівторок семінаристи вирушили в дорогу, а вже наступного дня, вранці, прибули до Мелітополя. Цього дня у храмі Івана Хрестителя було відслужено Утреню Страстей Христових. Парафіяни мали можливість роздумати над хресним шляхом нашого Спасителя.

У Велику п’ятницю в с. Орлове було відслужено Вечірню з виставленням плащаниці, яку брати супроводжували співом. Наступного дня відбулася Вечірня з Літургією св. Василія Великого в обох селах.

Пасхальні богослужіння в с. Орлове розпочалися опівночі. Зранку відбулася ще одна Святкова Літургія. Опісля брати з отцем поїхали до с. Промінь, яке знаходиться на відстані 25-ти км., щоб відслужити Святкову Літургію. Впродовж місій Отець Тарас ділився з братами досвідом парафіяльного служіння, а також прикладом свого душпастирства заохотив братію до місійного служіння на території Донецького екзархату.

Брати висловлюють щиру подяку владиці Григорію (Комару), духівнику Братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці», ректорату ДДС за можливість відвідати місійні терени, отцю Тарасу Зубку та їмості Катерині за теплий прийом, а також усім парафіянам за спільні молитви, що були піднесені до Господа Бога.

Див.фоторепортаж: