... Вибори управи Введенського братства
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Вибори управи Введенського братства PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 05 лютого 2022 12:50

vybory upravy bratstva 20224 лютого 2022 року Божого відбулися вибори управи семінарійного братства «Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці». До засідання приступили одразу ж після Молебня до Пресвятої Богородиці, який братчики зобов’язалися молитися кожної п’ятниці під час свого постригу у братство. Молебень очолив духівник братства вл. Григорій Комар, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні о. Романа Копача, префекта Дрогобицької духовної семінарії.

Перейшовши до актового залу, архиєрей щиро подякував управі братства каденція якого вже ось-ось завершувалася. Відтак за минулий рік прозвітував попередній голова братства студент V-го курсу Василь Коваль. У своїй промові він сказав: «Спасибі всі тим, що протягом цього року завжди знаходили час, щоб підставити своє дружнє, братерське плече». Бр. Василь подякував вл. Григорієві за його мистецтво присутності, коли це як ніколи потрібно та рівно ж подякував о. Роману Копачу, який у випадку відсутності духівника очолює Молебень до Пресвятої Богородиці. Подякували та прозвітували й инші брати з управи, а опісля приступили до виборів нового проводу.

У підсумку всіх голосувань головою братства із трьох кандидатів було обрано братчика Романа Ковівчака, студента ІV-го курсу. Затим заступником вибрали бр. Мацібору Юрія, студента ІІІ-го курсу, секретарем – бр. Богдана Мацьковича, студента ІІІ-го курсу, скарбником – бр. Олега Миська, студента ІІІ-го курсу, паламарем (так як братство має свою капличку) – бр. Богдана Маціва, студента ІІ-го курсу, відповідальним за місії залишився бр. Василь Хомин, студент ІV-го курсу, відповідальними за стінгазету стали студенти ІV-го курсу бр. Юрій Губик та бр. Василь Когут. На завершення одноголосно духівником братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці» обрали вл. Григорія Комара.

У своїй першій промові як голова братства бр. Роман склав сердечні слова подяки за ту довіру, яку своїм вибором продемонстрували голосуючі, та щиро попросив підтримувати членів управи в усіх спільних починаннях. Насамкінець вл. Григорій звернувся з таким словом: «Буде багато хто пам’ятатиме про убогих. Будуть різні волонтери, які не забудуть сиріт. Будуть також і ті організації, що попіклуються про літніх людей. Проте ніхто не стане молитися замість нас. Пам’ятаймо, що наше братство перш за все молитовне, а вже після неї йде харитативна діяльність». Єпископ застеріг від формальності та закликав «До праці, молитви і науки».

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут: