... Відбулась всеєпархіальна проща до Билич
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< червня 2023 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Відбулась всеєпархіальна проща до Билич PDF Друкувати Електронна адреса
Неділя, 11 червня 2023 19:29

vidbulasʹ vse yeparkhialʹna proshcha do bylych 202311 червня 2023 р. Б. відбулась щорічна єпархіальна проща до відпустового місця у с. Биличі. Архиєрейську Святу Літургію очолив владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні з владикою Григорієм (Комарем), єпископом-помічником, та духовенством з різних куточків єпархії. Семінарійна спільнота ДДС всіляко послужила у проведенні торжественної події.

Перед Літургією були відслужені Утреня та Водосвяття, очолювані о. Богданом Хом'яком, префектом ДДС, та супроводжувані співом семінаристів.

Попри несприятливі погодні умови зібралась велика кількість прочан. Зокрема, на це звернув увагу вл. Григорій у своїй проповіді на Літургії: "Ми б дуже хотіли, щоб у нашому житті не було хрестів, труднощів. Але без випробувань немає християнства. Тому Господь не забирає у нас хреста, але дає силу його нести. Сьогодні, напртклад, Він не забрав дощу, але дав нам сміливість його не налякатися. Він не дав якось вигідної дороги, але допоміг нам побороти знеохоту і прийти сюди. Такою є Божа дія. Тому, отже, святість як звершення християнського життя народжується поміж двома поглядами: Божого на нас, з одного боку, та нашого на Бога – з іншого. Ми сьогодні прийшли на цю Літургію, щоб Господь нас освятив, тому зичу усім нам цього великого дару святості, дару Духа Святого".

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER:https://TWITTER.com/dds_ua