... Семінарія приймала гостей з нагоди дня відкритих дверей
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 26
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінарія приймала гостей з нагоди дня відкритих дверей PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 25 травня 2024 20:36

seminariya pryymala hostey z nahody dnya vidkrytykh dverey 202425 травня 2024 р. Б. у стінах Дрогобицької семінарії відбувся день відкритих дверей для парафіяльного юнацтва Самбірсько-Дрогобицької єпархії та, зокрема, для потенційних вступників до ДДС. За організацію дійства відповідали семінаристи V курсу.

Захід почався о 12:15 з Молебню до Пресвятої Богородиці, який очолив о. Мирон Бендик, ректор семінарії. Після молитви отець привітав усіх присутніх та запросив до актового залу, де в загальних рисах розповів про значення покликання до священства та можливості його реалізації у семінарійному житті. Згодом учасники дійства переглянули відеоролик про день семінариста, аби краще ознайомитися з діяльністю студентів ДДС.

Після цього гостей провели до каплиці, де на них чекав музичний дарунок від семінарійного квартету в складі Юрія Мацібори (V курс), Дмитра Витівського (V курс), Богдана Фединяка (IV курс) та Романа Ковівчака (VI курс). Вокальний колектив заспівав два твори – авторські аранжування відомих пісень «Біля тополі» (гурт «Еней») та «Україно» (Т. Петриненко).

Згодом гостей поділили на дві групи, для яких семінаристи провели екскурсії по навчальному та житловому корпусах, розповіли про особливості академічного та формаційного процесів у семінарії, показали можливості комп'ютерного класу та семінарійної бібліотеки, представили діяльність братства Введення у храм Пресвятої Богородиці та редакції часопису «Слово». Під час екскурсії бажаючі могли вільно задавати студентам свої запитання. На завершення святкового дня відбулась спільна трапеза, що стала нагодою для спілкування у більш неформальному середовищі.

14 листопада 2023 р. Б. семінарійну спільноту відвідали провід та студенти Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка. Більше за посиланням: http://dds.edu.ua/ua/news/2923-u-seminariyi-vidbuvsya-den-vidkrytykh-dverey-dlya-hostey-z-drohobytskoho-peduniversytetu-2024.html

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER: https://TWITTER.com/dds_ua